Agenda

Methodisch zangles geven

24nov ’18
  • Aanvang: 10:00 uur

Op 24-11-2018 zal Marjan Kuiper, die als hoofdvakdocent zang klassiek en als methodiek docent verbonden is aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle, een workshop geven voor NVZ-leden met als titel Methodisch zangles geven.

Natuurlijk is elke student anders en bestaat er niet zoiets als één methode om iemand te leren zingen. Zoals Marjan zelf altijd zegt: ‘De student zelf is mijn methode’. Maar waar werk je aan tijdens een zangles als je van alles hoort, ziet en voelt, maar aan alles tegelijk werken geen optie is en bovendien ook geen zin heeft. Hoe maak je verantwoorde keuzes op het juiste moment? En met welke methodes en technieken kun je werken?

Op deze dag denken we even alles hardop en benoemt Marjan de keuzes samen met de toehoorders. Marjan zal werken met zeker 3-4 van haar hoofdvakstudenten en verder met leerlingen van NVZ-leden, die zich daarvoor kunnen opgeven.

Steven Faber, pianist en correpetitor van ArtEZ Vocal Departement zal iedereen begeleiden en zeker ook meedenken in de leerprocessen.

Datum: 24-11-2018
Plaats: Artez Zwolle Aan de Stadsmuur 88, 8011 VD Zwolle
Kosten: €50,-
Aanmelden via professionalisering [at] zangpedagogen.nl

De worskhop gaat alleen door als er 10 deelnemers zijn! Inschrijven kan tot 10-11-2018

Wil je een leerling meenemen om les te hebben van Marjan, geef dat dan door bij de inschrijving.

Na overschrijving van het cursusgeld ten name van Ned. Vereniging van Zangpedagogen ovv Mastercursus 24/11 NL 45 INGB 0005645968 wordt je inschrijving bevestigd.

Overige evenementen