Extra Kunstenbond training ‘Weet wat je waard bent’. Dinsdag 12 mei Utrecht [GEANNULEERD VANWEGE COVID-19]

 

Tijdens de training “Weet wat je waard bent” wordt geoefend met thema’s als onderhandelen, tariefbepaling en contracten. Peter van de Bunder van de Kunstenbond geeft concrete informatie en creëert ruimte voor de deelnemers om hierop te reageren en vragen te stellen. De training heeft een theoretische en praktische, interactieve insteek met voorbeelden uit de eigen beroepspraktijk.

 

In het eerste deel: ‘Uurtarief 101’ komen handige tips en feiten aan bod die gaan over geld, uurtarieven en kortingen. Welke kosten maak ik nu daadwerkelijk? Hoe kan ik mijn uren het beste bijhouden en hoe pas ik de ‘Fair Practice Code’ toe in de praktijk?

 

Tijdens het onderdeel: ‘Onderhandelen met lef’ wordt voornamelijk ingegaan op de positie die je als kunstenaar hebt in het onderhandelproces met een opdrachtgever. Hoe stel je een offerte op? Welke reacties kan je hierop verwachten? Wat zijn de do’s and don’ts in een onderhandelingsproces? Aan de hand van voorbeelden en oefeningen wordt dit onderdeel geïllustreerd.

Kortom: een geweldige training voor beginnende zangers/zangdocenten (leerlingen van conservatoria) en voor de ervaren zangdocenten die inspiratie als ondernemer kunnen gebruiken.  Kosten voor NVZ leden €10,- niet leden €25,- Studenten (leden en niet leden) gratis. Graag aanmelden per mail: professionalisering@zangpedagogen.nl 

Datum

12 mei 2020
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00

Locatie

Parnassos
Utrecht
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.