NVZ Voorjaarssymposium 18 maart 2023: ALV en workshops

NVZ Voorjaarssymposium 18 maart 2023: ALV en workshops

Op zaterdag 18 maart 2023 maart is ons voorjaarssymposium, met in de ochtend de Algemene Ledenvergadering en ‘s middags drie ‘out-of-the-box’ stemworkshops!

We hopen zoveel mogelijk leden te ontmoeten in ICOONtheather in Amersfoort. Het programma voor deze dag lees je hieronder:

10:00 – 10:15 uur: Inloop
10:15 – 11:45 uur: Aanvang Algemene Ledenvergadering
11:45 – 12:45 uur: Lunchpauze
12:45 – 13:45 uur: Eerste workshopronde
13:45 – 14:15 uur: Pauze
14:15 – 15:15 uur: Tweede workshopronde
15:30 – 16:00 uur: Plenaire afsluiting

Deelnemers kunnen deze dag 2 van de 3 workshops volgen. Bij sommige workshops is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan om de workshops van je keuze te volgen.

Deelname aan het symposium is gratis voor NVZ-leden en conservatoriumstudenten. Ben je geen NVZ-lid, en wil je graag naar de workshops komen? Dan koop je een ticket voor niet-leden (€ 40). Het middagprogramma start om 12:45.

Je kan je natuurlijk ook eerst lid worden op de volgende pagina:
https://www.zangpedagogen.nl/waarom-lid-worden/

Klik hier om je aan te melden:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/ALV23Workshop Beatboxen: Wouter Konings (Uruz)

Wouter Konings a.k.a. Uruz is muziekproducer, acteur en vooral een gewezen Belgisch vicekampioen beatboxen. In 2019 maakte hij ook een goede beurt in het programma “Belgium’s Got Talent” waar hij het tot de halve finales schopte. Vandaag de dag schuimt hij Vlaanderen en Nederland af om de kunst van het beatboxen technisch uit de doeken te doen. There is more than meets the ear…

Workshop Stemacteren: Franky Rampen & Anneke Beukman
Franky en Anneke geven vol passie workshops om je deelgenoot te maken van de wereld van stemacteren en nasynchronisatie. Op locatie wordt een complete audiostudio nagebouwd die dezelfde specificaties heeft dan de “echte” studio’s. De wereld van stemacteren/ nasynchronisatie spreekt tot ieders verbeelding. We nemen je mee naar deze wereld en laten je zien hoe je met jouw stem de animatie laat leven.

Workshop Buikspreken: Roelof Speelman
Roelof Speelman is verhalenverteller, buikspreker en schrijver. Buikspreken is zijn manier om mensen te laten vertellen en te ontdekken wat hen bezighoudt. Tijdens de workshop leer je de basis van het buikspreken. Je leert je articulatie zó te benutten dat je verstaanbaar bent zonder dat je publiek je ziet praten. Daarnaast ontdek je ook hoe de pop tot leven komt en hoe je de pop kunt gebruiken in de interactie met je publiek.