Samenwerkingsdag Margreet Honig Foundation & NVZ

Samenwerkingsdag Margreet Honig Foundation & NVZ

Totstandkoming van de MHF&NVZ-dag

In het najaar van 2021 ontving Margreet Honig van de NVZ een erepenning voor haar jarenlange werk als vooraanstaand zangpedagoge. Ze is blij met deze erkenning, en zou graag iets willen betekenen voor de NVZ.

Middels de Margreet Honig Foundation (MHF) heeft Margreet een tweejarige cursus ontworpen, ‘Teach the teacher’, waarin zij zangdocenten schoolt in zowel haar technische als pedagogische gedachtegoed. In groepjes van vier geven cursisten les aan hun leerlingen en krijgen hierbij feedback van Margreet. Inmiddels zijn de eerste cursisten afgestudeerd. Drie van hen geven op 10 juni 2023 15 deelnemers de kans om ‘Teach the Teacher’ zelf te ervaren!

Wanneer & waar?
De MHF&NVZ-dag vindt plaats op 10 juni 2023, in Parnassos, Utrecht

Wie kan deelnemen?
Er is exclusief plek voor 15 deelnemers, die elk met één van hun leerlingen gecoacht worden door een afgestudeerde MHF-docent. Dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met het gedachtegoed van Margreet Honig, waaruit haar Teach the Teacher-opleiding is voortgekomen.

De MHF-docenten zijn Erik Slik, Hetty Gehring en Kirila Kraal. Zij zullen elk 5 deelnemers met hun leerling coachen. Teach the Teacher is gericht op zangdocenten.

Klik hier voor meer informatie over het evenement en om je aan te melden!