Overzicht events 2024Vrijdag 31 mei 2024 –
Workshop Anatomie van de Varkenslarynx
 10.00-13.00, Androclusgebouw  
Auditorium en snijzalen van de Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht,  
Yalelaan 1, Kamer W107

Voor de derde keer organiseren we in samenwerking met de Universiteit Utrecht de Varkenslarynxen-workshop: een unieke gelegenheid voor maximaal 36 deelnemers, om de anatomie van ons vocale instrument eens van dichtbij te bestuderen.

Hoofddocent Veterinaire Anatomie en Fysiologie Dr. Claudia Wolschrijn start met een theoretische presentatie over embryologie en het herkennen van overeenkomsten en verschillen in dierlijke larynxen in vergelijking met de menselijke larynx, waarna we in de snijzaal onder haar leiding geprepareerde varkenslarynxen (met en zonder vaste structuren, zoals tong en slokdarm) gaan ontleden.

Er zijn zes snijtafels waardoor het mogelijk is dat iedere ‘tafelgroep’ zijn/haar eigen aanpak heeft en mogelijk iets anders wil onderzoeken, waarvan vervolgens door roulatie anderen ook weer kennis kunnen nemen. Geïnteresseerd? Geef je dan snel op!

Prijs: € 35,- voor leden; € 90,- voor niet-leden
De tickets zijn t/m 15 maart exclusief verkrijgbaar voor NVZ-leden. Daarna komen ze pas beschikbaar voor niet-leden.

                                                               

Zaterdag 22 juni 2024 – Zomerfeest The Vocal Fry
16:00 – 19:00 uur, Volkstuinvereniging De Boerderij, Rotterdam

Wat is er fijner dan het seizoen afsluiten in een informele sfeer, in de prachtige grote tuin van één van onze leden? Er is tijd voor intervisie, bijkletsen en samen zingen. Uiteraard gaan we gezellig samen eten: er is een vegetarische barbecue, toepasselijk de Vega-Vocal Fry genoemd. Kom jij ook? Er is plek voor maximaal 60 deelnemers.

Let op: enkel voor NVZ leden


Zaterdag 28 september 2024 – Najaarssymposium  ‘Akoestiek’

10.00-17.00, locatie ntb 

Het najaarssymposium staat gepland voor zaterdag 28 september en staat in het teken van Akoestiek. Op deze dag komen thema’s als resonans, boventoonzingen en VoceVista aan bod. En heb je al eens een gebouw laten meezingen? Het belooft echt interessant en inspirerend te worden.

Heb jij expertise op het gebied van akoestiek? Dan kun je je opgeven voor het programma-onderdeel Leden Delen, waarin je jouw kennis en ervaring kunt delen met collega’s. Je kunt je opgeven via onderstaande knop.

Het definitieve programma en praktische informatie volgen nog. Hou onze nieuwsbrieven, website en sociale media in de gaten.

Prijs: €10,00 voor leden; €75,00 voor niet-leden 
Koop hier TICKETS voor het najaarssymposium