Overzicht events 2024Vrijdag 31 mei 2024 –
Workshop Anatomie van de Varkenslarynx
 10.00-13.00, Androclusgebouw  
Auditorium en snijzalen van de Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht,  
Yalelaan 1, Kamer W107

Voor de derde keer organiseren we in samenwerking met de Universiteit Utrecht de Varkenslarynxen-workshop: een unieke gelegenheid voor maximaal 30 deelnemers, om de anatomie van ons vocale instrument eens van dichtbij te bestuderen.

Hoofddocent Veterinaire Anatomie en Fysiologie Dr. Claudia Wolschrijn start met een theoretische presentatie over embryologie en het herkennen van overeenkomsten en verschillen in dierlijke larynxen in vergelijking met de menselijke larynx, waarna we in de snijzaal onder haar leiding geprepareerde varkenslarynxen (met en zonder vaste structuren, zoals tong en slokdarm) gaan ontleden.

Er zijn zes snijtafels waardoor het mogelijk is dat iedere ‘tafelgroep’ zijn/haar eigen aanpak heeft en mogelijk iets anders wil onderzoeken, waarvan vervolgens door roulatie anderen ook weer kennis kunnen nemen. Geïnteresseerd? Geef je dan snel op!

Prijs: € 35,- voor leden; € 90,- voor niet-leden

Tickets:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/Varkenslarynx24

                                                               

Zaterdag 22 juni 2024 – Zomerfeest The Vocal Fry
16:00 – 19:00 uur, Het Tuinhuis van Hannah!
Max Heymansstraat  93, Huisje 68, Rotterdam
Prijs: €25,-

Zie jij jezelf al zitten in deze foto? Samen met collega’s, onder het genot van een goed gesprek en heerlijk eten en drinken? Het kan! Dit is namelijk de tuin van bestuurslid Hannah Ybeles Smit, waar de Vega-Vocal Fry zal zijn. We willen het seizoen samen afsluiten in een informele sfeer. Er is tijd voor intervisie, bijkletsen, samen zingen en uiteraard een vegetarische barbecue, toepasselijk de Vega-Vocal Fry genoemd. Kom jij ook? Er is plek voor maximaal 75 deelnemers.

Let op: enkel voor NVZ leden
TICKETS: https://www.ticketkantoor.nl/shop/VocalFryZaterdag 28 september 2024 – Najaarssymposium  ‘Akoestiek’

10.00-17.00, locatie ntb 

Op 28 september kun je je een dag lang onderdompelen in het thema akoestiek. Tickets zijn al beschikbaar! Hieronder lees je meer over de thema’s en de workshopleiders.

Kun je een gebouw laten zingen?
Ja, dat kan! We starten de dag met deze bijzonder activiteit, waarbij het gebouw laten meezingen met onze stem, onder leiding van Marjan Linnenbank.

Wolfgang Saus
Niemand minder dan boventoonzanger en VoceVista-expert Wolfgang Saus komt bij ons langs. Hij gaat ons twee workshops geven. Wil je alvast meer te weten komen over Wolfgang en boventoonzingen? Klik dan op de video hiernaast. Tijdens het symposium duiken we verder in deze materie.

Antje de Wit
NVZ-lid Antje de Wit verzorgt als specialist in de Lichtenberger® Methode en op het gebied van resonans een workshop, waarin we actief bezig gaan met akoestiek in onszelf en in de ruimte om ons heen.

Meer informatie over het programma volgt in de komende nieuwsbrieven.

Waar: Kruiskerk Arnhem, Lisdoddelaan 30 Arnhem
Wanneer: 28 september

Prijs: €10,00 voor leden; €75,00 voor niet-leden 
Koop hier TICKETS voor het najaarssymposium